Gemeente Wijdemeren

“MultiScan digitaliseerde voor Gemeente Wijdemeren o.a. de bouw- en omgevingsvergunningen en bodemrapporten. Na digitalisering waren de dossiers beschikbaar voor burgers en instellingen. "Mijn ervaringen als projectleider vanuit de gemeente in de samenwerking met MultiScan zijn zeer positief. Multiscan heeft een deskundig team, afspraak is afspraak en het management denkt altijd mee in oplossingen".

                        Henri Spijkerman


             Nieuwsitem lezen

Bos Incasso

“Via internet zijn wij bij Multiscan uitgekomen. Dat beviel goed, maar toch hebben we tussendoor een uitstapje gemaakt naar andere partij. Dat gaf echter niet het gewenste resultaat. We zijn voor de kwaliteit terug gekomen bij Multiscan. Kwaliteit is voor ons echt van doorslaggevend belang. Het contact tussen de beide bedrijven verloopt erg soepel."

Gerhard van der Haar

RDW

"MultiScan kwam het beste uit de beoordeling bij de aanbesteding qua snelheid en kosten. Dat hebben ze in de uitvoering prima  waargemaakt."We zijn zo tevreden dat we MultiScan zien als een potentiële partner voor eventuele andere digitaliseringsopdrachten."

 
    


                           Ian Bovelander

Zorggroep Almere

"Ook deze keer ging alles weer heel gestructureerd en netjes. Er is foutloos gewerkt en dat moet ook bij dit soort dossiers," aldus een tevreden Jan Herweijer.                                     Jan Herweijer

Rode Kruis Ziekenhuis

“Voor de opslag en het digitaliseren van het papieren archief hebben wij een meerjarige overeenkomst gesloten met MultiScan. De keuze voor MultiScan is gemaakt op zowel kwalitatieve als financiële gronden. MultiScan heeft creatieve oplossing aangedragen om de kosten zo laag mogelijk te houden en heel flexibel invulling te geven aan bepaalde wensen".

                        Harald Callebert


             Nieuwsitem lezen

Stichting Urker Taol

"Het bedrijf Multiscan heeft een grote plaats in ons scanproject. Wij kunnen niet anders zeggen, dat zij voor een ‘vriendenprijsje’ meedoet."

Klaas Johannes Romkes

Flynth adviseurs en accountants

"Mede dankzij hun snelle manier van werken hebben we ons project een half jaar eerder kunnen afronden. Ik beveel Multiscan bij iedereen aan. Wat ze beloven, maken ze waar."

Rob van Es

Alliade Zorggroep

"Dit bevalt prima. Wij bevelen Multiscan van harte aan bij andere bedrijven of instellingen. Naast de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding weet het bedrijf ook prima om te gaan met tegenslagen tijdens het proces, waarbij een ruime planning en het kort houden van de communicatielijnen erg belangrijk zijn. Multiscan springt makkelijk in op voorkomende situaties om zo het gewenste resultaat te behalen."

Meindert de Jong

Huisartsenpraktijk Mondriaanlaan

"We zijn heel tevreden over Multiscan. Ze zijn discreet omgegaan met onze gegevens en toen we tijdens het scannen een dossier nodig hadden, leverden ze deze meteen digitaal aan.Samenwerking verliep zeer soepel. Binnen de afgesproken tijd presenteerde Multiscan ons het archiefmateriaal met metadata op harddisk."

Praktijkmanager Carla Swart-Comes

Stuur ons uw referentie

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.