Seminar 'Gemeenten: Big Data & Anonimiseren' inspireert

op vrijdag, 15 maart 2019. Geplaatst in Nieuws

Op donderdag 14 maart organiseerde MultiScan in samenwerking met The Data Actors het seminar ´Gemeenten: Big Data & Anonimiseren’. Een seminar om te inspireren over de toepassingsmogelijkheden van gemeentelijke data en het anonimiseren van documenten.

Personeelsdossiers van Drechtwerk worden gedigitaliseerd

op woensdag, 13 maart 2019. Geplaatst in Nieuws

Drechtwerk en MultiScan digitaliseren samen de personeelsdossiers

MultiScan gaat de personeelsdossiers digitaliseren van Drechtwerk in Dordrecht. Het gaat in totaal om 1.200 personeelsdossiers. Het doel hiervan is om de dossiers na digitalisering beschikbaar te stellen aan de medewerkers.

Over Drechtwerk

Drechtwerk is dé dienstverlener van de Drechtsteden in het ontwikkelen en ondersteunen naar werk. Met een praktische, resultaatgerichte instelling. Zoveel mogelijk mensen worden begeleid om in het reguliere bedrijfsleven arbeidsplaatsen in te vullen. Dit gebeurt veelal via individuele of groepsdetachering.

Christelijke Hogeschool Ede

op dinsdag, 16 januari 2018. Geplaatst in Nieuws

Christelijke Hogeschool Ede
MultiScan heeft in opdracht van Christelijke Hogeschool Ede 560 personeelsdossiers gedigitaliseerd. Christelijke Hogeschool Ede vindt duurzaam werken belangrijk. Het digitaliseren van de personeelsdossiers is hierin een mooie stap. Naast een efficiëntieslag zal het papier verbruik afnemen wat ten goede is voor het milieu.

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.