Vacatures

MultiScan Imaging BV is een dienstverlener die organisaties ondersteund bij het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen door het digitaal beschikbaar- en toegankelijk maken van informatie. Onze diensten bestaan uit o.a. het digitaliseren van analoge archieven, het verzorgen van digitale conversies, het verrijken (metadateren) van digitale informatie, fysieke opslag van archieven en het digitaal beheren van informatie. MultiScan is een landelijk opererende organisatie en actief in o.a. de gezondheidszorg, overheid, energiemarkt en de zakelijke markt. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, gedreven, open en informeel. Daarnaast verzorgt MultiScan Imaging BV ook de opslag, het beheer en mogelijke vernietiging van archieven van opdrachtgevers. 

MultiScan is continu bezig met ontwikkelen, het uitwerken van vernieuwende ideeën en het creëren van kansen. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar:

Junior Data Operator (on hold)


Junior Data Operator (on hold)

Functie:

Als junior data operator verricht je voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. scannen, het scannen en typewerkzaamheden.  Daarnaast kun je ingezet worden voor alle voorkomende werkzaamheden.

Kerntaken:

  • Zelfstandig uitvoeren van voorbereidingswerkzaamheden/ scanklaar maken van projecten
  • Uitvoeren van scanwerk
  • Bij gebleken capaciteit ook data entry werkzaamheden.

Eisen:

  • LBO/MBO werk en denk niveau
  • Enige ervaring met omgang computers en type werkzaamheden
  • Parttime/ Fulltime beschikb
  • Woonachtig binnen en straal van 20 km

Belangstelling?

Wij bieden je een leuke functie met voldoende doorgroei mogelijkheden. Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze leuke functie binnen een ontwikkelende en innoverende organisatie?

Stuur je motivatie en cv via onderstaand sollicitatieformulier (graag op het formulier aanvinken 'Junior Data Operator').

Sollicitatieformulier

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.