• Teaser
  • Teaser
  • Teaser
  • Teaser

Dataconversie

“MultiScan – Specialist op metadatering en dataconversie.”

MultiScan is een dienstverlenend en projectmatig ingericht servicebedrijf, met als specialistische kernactiviteit ‘het invoeren, vergelijken, controleren, aanvullen, opschonen, verrijken van databestanden van en met metadata’. Het migreren, converteren, het samenvoegen van data met behulp van een datamodule met query componenten (SQL) maakt hier een onderdeel van uit.

Naast de metadatering verzorgen we het koppelen van digitale informatie aan nieuwe of bestaande databases, het rubriceren van documenten en het uitlezen van formulieren door middel van OCR/ICR/OMR. We schrijven specifieke maatsoftware voor intern gebruik. Onze doelstelling is om onze klanten te ondersteunen bij de back-log verwerking met behulp van de nieuwste technologische mogelijkheden op dit gebied.

De voordelen van dataconversie van MultiScan:

  • Onze specialisten hebben meer dan 13 jaar ervaring met het converteren van data
  • Dankzij dataconversie krijgt u een snelle verwerkingstijd
  • Gegevens verrijkt met metadata
  • Software op maat voor intern gebruik

Vul via onderstaand formulier een offerte om te zien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van dataconversie.

Offerteformulier

Metadata

Metadata is data die de karakteristieken van bepaalde gegevens omschrijft. Dit heeft als grote voordeel dat een database de juiste gegevens sneller kan vinden. Door met behulp van data entry metadata toe te passen kunt u bijvoorbeeld zoeken op auteur, datum van schrijven of het aantal pagina’s. Zo vindt u snel de juiste documenten en bespaart kostbare tijd.

Dataconversie

Het converteren van data en deze verrijken met metadata is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is een proces dat niet geautomatiseerd kan worden. Dit maakt dataconversie een arbeidsintensief traject. MultiScan kan dit traject voor u uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring voeren we deze dataconversie trajecten snel en efficiënt uit.

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.