• Teaser
  • Teaser
  • Teaser
  • Teaser

Data diensten

“MultiScan – Specialist op het gebied van Big Data en Marketing Intelligence.”

MultiScan is een dienstverlenend en projectmatig ingericht servicebedrijf, met als specialistische kernactiviteit op Big Data gebied. Om deze dienstverlening zo optimaal mogelijk in te regelen werkt MultiScan samen met de specialisten van The Data Actors. Big Data speelt een grote rol binnen organisaties. De hoeveelheid data die opslagen wordt, blijft groeien. Organisaties, overheden en bedrijven slaan steeds meer data over hun klanten, burgers, etc. op. Big Data kan iedere organisatie inzetten voor o.a. marketing, beleidsmatige en wetenschappelijke doelstellingen.

Het migreren, converteren, het samenvoegen van data met behulp van een datamodule of rapportagetools maken hier een onderdeel van uit. Als servicebedrijf creëert MultiScan voor veel organisatie data door het digitaliseren van analoge informatie en het koppelen van de digitale informatie aan nieuwe of bestaande data.

De voordelen van data diensten van MultiScan:

  • Plezierige en pragmatische wijze ondersteuning bij Marketing Intelligence
  • Structureren van data
  • Ontsluiten van data
  • Efficiënte bedrijfsvoering
  • Kosten besparend

Vul via onderstaand formulier een offerte om te zien wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van data diensten.

Offerteformulier

Data verzamelen

Het invoeren, vergelijken en controleren van databestanden. Het aanvullen, opschonen, verrijken van databestanden. Het migreren, converteren en samenvoegen van data. Dit heeft als grote voordeel dat gegevens gestructureerd worden en de juiste gegevens sneller vindbaar zijn. Door met behulp van data entry data te structureren kunt u data zoeken, analyseren, verklaren en voorspellen.

Dashboarding

Inzichtelijk maken van de informatie in overzichtelijke dashboards met specialisten op het gebied van PowerBI en Tableau. Uiteraard behoren andere rapportage tools ook naar de mogelijkheid.

Analyses

Onze specialisten helpen bij het voorspellen van toekomstige ontwikkelingen op basis van uw data. Door het bouwen in begrijpelijke en toepasbare modellen wordt uw data omgezet naar optimalisatie van uw bedrijfsvoering of klantreizen.

Data verwerking

Voor het geautomatiseerd verwerken van data wordt in eigen beheer maatwerk software geschreven.Dit ondersteund onze relaties bij de backlog verwerking en de mogelijkheden om klantreizen geautomatiseerd in te regel

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.