Partners

MultiScan is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van organisaties bij het efficient in zetten van bedrijfsprocessen door middel van diverse digitaliseringsoplossingen. MultiScan is actief in verschillende branches zoals zorg, medisch, financieel, HR, zakelijke dienstverlening en overheid. Om uw archief digitaal beschikbaar te maken werkt MultiScan nauw samen met partners om u samen met onze partner de beste oplossing te bieden.

Onze partners zijn:

RAET

De kracht van de samenwerking met is het optimaal ondersteunen en adviseren bij het efficiënter inrichten van het bedrijfsproces op het gebied van HR. Door optimaal gebruik te maken van youforce is een stap naar een digitaal HR dossier niet ver meer weg. RAET levert u het beste e-HRM systeem, MultiScan u beste kwaliteit van het digitale HR dossier. Al jaren werkt MultiScan samen met RAET om HR dossiers te digitaliseren en rechtstreeks te importeren in youforce.

Pharmapartners

Pharmapartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor o.a.huisartsen, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Al meer dan 10 jaar werken Pharmaparners en MultiScan nauw samen bij het digitaliseren van patiëntendossiers voor huisartsen. Voor meer dan 750 praktijken heeft Multiscan de patiëntendossiers gedigitaliseerd geimporteerd in Medicom.

Acanthis

Bedrijfsinformatie wordt steeds belangrijker om snel op het juiste moment in de juiste context beschikbaar te hebben. Het goed op orde hebben van informatiebeheer maakt je als bedrijf wendbaar. Kennisdeling is belangrijk en kan met slimme software oplossingen ondersteund worden. In samenwerking met MultiScan wordt de volgende stap gemaakt naar een wendbare organisatie.

Promedico

Promedico maakt al meer dan 20 jaar huisartsen informatiesystemen die precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. Het ondersteunen bij de dagelijkse praktijkvoering. MultiScan en Promedico leveren in deze samenwerking een bijdrage de kwaliteit van de eerstelijns patiëntenzorg in Nederland door het digitaliseren van de patiëntendossiers en een uitstekend huisartsen informatiesysteem.

DOCFacory

DOCFactory staat organisaties deskundig bij op het gebied van strategie, advisering, detachering, inspecties, onderzoek, verandermanagement, auditing, projectbegeleiding en bewerking op het gebied van informatie- en archiefmanagement. De samenwerking tussen MultiScan en DOCFactory heeft zich in meerdere projecten bewezen. Door het bundelen van onze krachten wordt een kwalitatief hoogwaardig product geleverd.

VADA Archieven

VADA Archieven is een gerenommeerd bedrijf met 28 jaar ervaring op het gebied van archiefopslag en archiefbeheer. VADA Archieven bezit speciaal gebouwde archiefbewaarplaatsen en archiefruimtes die voldoen aan alle eisen zoals omschreven in de Archiefregeling. Met bewezen archief software en ervaren archiefmedewerkers is VADA gespecialiseerd in het bewerken van (overheids)archieven. Daarnaast zijn o.a. archief verhuizen, inventariseren, scanning on demand en selectie voor vernietiging belangrijke werkzaamheden welke VADA voor kan verzorgen.

Repro Mercurius

Sinds 1989 is Repro Mercurius een actieve speler op de reproductie-markt. Door steeds te blijven vernieuwen is Repro Mercurius uitgegroeid tot een toonaangevend en modern bedrijf. In samenwerking met MultiScan voert Repro Mercurius postverwerkingsprojecten uit voor diverse organisaties.

The Data Actors

The Data Actors begeleiden en ondersteunen organisaties bij het op een begrijpelijk en correcte manier inzetten van Marketing Intelligence om zo relaties met (interne, eind) klanten te verbeteren. De samenwerking tussen MultiScan en The Data Actors biedt het beste van 2 werelden; het creëren van data en het toepassen van deze data voor marketing, beleidsmatige en wetenschappelijke doelstellingen.

Contactgegevens

Bezoekadres
Het Spijk 11
8321 WT Urk

0527 690 216
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Postadres
Postbus 104
8320 AC Urk

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.